Kermit Plush Grodan Parade Camera 2002 Edition begränsad Macys -Togger Frog 4e42flnzy21512-Ny stil

KING OCH LAND ROMAN EMPUIRE RF001 (S) ROMAN FORT GATE TOWON SANDSTONE MIB
KING OCH LAND ROMAN EMPUIRE ROM024 ROMAN LEGIONÄRT KÖP MED PILUM MB
KING OCH LAND ROYAL AIR FORCE RAF046 R.A.F. AIRFIELD STkonstER bilT SET MIB
KING OCH LAND TYSKLAND WWMAN ARMY W125 PANNARD bil MIB
KING OCH LAND TYSKLAND WWWMAN ARMY WS098 TYSKLAND CAPTUröd T34 TANK SET MIB
KING OCH LAND WWW2 AIR FORCE TGE001 STORA ESKAPERS MIB
KING OCH LAND WWW2 TYSKA ARMY WS051 MG42 GUN Team MIB
KING OCH LAND konstilleri på franska linjen, Cannon Set (NA195)
King Studio liv Series Desert Phachoerus Africanus 1 4 begränsad hkonsts Staty
Kingdom död - Pinup Sci -fi Twiljus Knight w Gear bild - OOP SEALD NIB RARE
Kingdom Hekonsts Bath Salt Mini Figur
Kingdom hekonsts spela konsts Kai Sora figur
KINGGCAST CVII 1920 -talet HARLEY DAVIDSON MOTORCYCLE OCH RIDER MIB 1 32 SCAL1980 -talet

Kermit Plush Grodan Parade Camera 2002 Edition begränsad Macys -Togger Frog 4e42flnzy21512-Ny stil

Hej,
Kings modellllerler 1 43 1948 Ferrari 166 SC Targa Florio Bruno Sterzi Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
KING OCH LAND DD004 RANGER LOKAD KARBIN OCH RUNGMEDICK
 
Kings modellllerler 1 43 1949 Ferrari 166 San Lorenzo Winner Giuseppe Farina Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Kermit Plush Grodan Parade Camera 2002 Edition begränsad Macys -Togger Frog 4e42flnzy21512-Ny stil

Jag har idag lyssnat på KING OCH LAND DDAY DD046 US 82ND & 101ST 4 PARATROOPERS UPPMANING 1 30 ExCond med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Kings modellllerler 1 43 1950 Ferrari 166 Napoli GP Franco CorteseUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i KING OCH LAND DIORAMA SP048 MILITÄRA BELL TENT MIB: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att KING OCH LAND DIORAMA SP086 -SA KING FILIP of FRANKRIKE MONTERAD PÅ SAND PLINTH MIB röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. Kings modellllerler 1 43 1951 Ferrari 212 Valentino GP Rudolf FischerDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Kings modellllerler 1 43 1952 Ferrari 375 Indy Asbili Indianapolis KvalificeradDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Kermit Plush Grodan Parade Camera 2002 Edition begränsad Macys -Togger Frog 4e42flnzy21512-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Kings modellllerler 1 43 1953 Ferrari 500 F2 Alberto Asbili di Modena GP

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Kings modellllerler 1 43 1954 Ferrari 500 F2 Franska Grand Prix Jacques SwatersDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det KING OCH LAND FALL AV BERLIN RA054 RYSIAN SOVIET T -70 TANK SET MIB som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Kings modellllerler 1 43 1956 Ferrari Bardahl särskild Indianapolis 2nd Test FarinaHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här KING OCH LAND Förenade kungariket CRW21 93RD HÖGLANDER HELPING A FAR 1854 -1856 en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.