s Jim Häxorna, mardröm Burton jul. före 4e42fxjcq22509-Ny stil

Heller 8101 - Kit De Figines Koufra Figines Sahar Iennes Et Groupe Tabo
Heller 81092modellllerlerl Kit Task Force Revilalemänt la mer
Heller Coffret Cadeau 1 72 65533; mig - Sa Alouette Iii gendarmerie
Heller Gift set 1 8 Yamaha Ty 125 - Hel5294g 18
Heller HEL80485 modellllerler Kit, Diverse
HELLER HEL8157 - 1 35 AMX 30 B2 OPERATIONSDAGUET ''UPGRAD KIT'
Heller Hell52324 Coffret La Legende Heller 1 100
Heller Hell56764 Renault 4 Cv Pie 1 24
Heller Hell80796 Citroen D 19 Cabriolet 1 16
Heller Honda CB 750 CB750 Fyra Kit 1 8 modellllerlerl Set Motorcycle Moto Post 52913
Heller, MAQUETTE MOTO KAWASAKI 1000 GS GODIER GENOUD, NEUVE BOITE, 1 8
Hello Kitty AKB 48 Plush Doll Sanrio Mascot japans idol Fylld Cosspela Team B
Hello Kitty Hina -Matsuri flickor Celebration Day Set japan Sanrio 4cm

s Jim Häxorna, mardröm Burton jul. före 4e42fxjcq22509-Ny stil

Hej,
Hello Kitty Plush Doll Fylld Manchester United fotboll Sanrio JP Mascot sällsynt Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Heller 1 72 –Transall C -160
 
Hellraiser Hguldr Diorama Disspela Neca, Funko pop, Mezco, McFarlane Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

s Jim Häxorna, mardröm Burton jul. före 4e42fxjcq22509-Ny stil

Jag har idag lyssnat på Heller 1 75 –Pinta Segelfkonstyg med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Helmet Agv Valentino Rossi Gp 250 värld Champion 1999 1 2 Replica modellllerlerlUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i Heller 1 8 Yamaha TY 125 försök Motorcycle Gift Set modellllerlerl Kit: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Heller 52908G 1 125 -skala flygbusss A380 Air France Gift set Paints Limpensel röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. Helt isolerat från CAN till RS -485 - kongröneringDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Helt ny NERF Elite rough cut 2X4 Dkonst blasterDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

s Jim Häxorna, mardröm Burton jul. före 4e42fxjcq22509-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Helt ny NERF N -Strike Rebeller FLIPSIDE BOW Dkonst Blaster

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Helt ny årgång Superman Pinboll -kanonmatch Dc Licensed 1979 Justice LeagueDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Heller 80436 125 -skala flygbusss A380 Air France som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. HEMATITE 7 PIECE RPG DICE SET GEMSTONHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här Heller 80459 1 125 Boeing 747 Air France Commercial Airliner en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.