Mustang 2016 New GT Ford pi 1002 till Edition begränsad orange Competition Coupe 5.0 4e42foccj42414-Ny stil

New PS Vita Av spegelvärlden Snow vit begränsad importeraeraera japan
New PS Vita Dynasty Warriors 7 Imperies importeraeraeraera japan
New PS Vita Puramai Wars V importeraeraeraera japan
New pTrumpet Plastic Bb Trumpet med Gig Bag, blå PTRUMPET1B w fri Shipping
New Rare Ty Beanie bebis Garcia The Bear 1993 1995 PVC 4051 Tagg and Tush Erors
New Reve 1 43 SUZUKI Sport XL7 Hill Clive särskild 2007 Pikes Peak Från japan
NEW Revoltech drottning's Blade No.002 EX Infernal Temptress Airi 2P Färgfigur
New Rupert the Bear Mining the drake Mjuk, gosig leksak Magnetiska vingar ett original
New Saki Zenkoku -hen Nodoka Haramura Bunny Ver.Figur FRI
New Schleich Horse Set Grooming Feed Filtet Saddle Bridle Etc hästjärna
New Sealed Lego vänner Hekonstblake Shopping Mall 41058 Fast Shipping
NEW Sentinel RIOBOT Mospeda Rei VR -052T 1 12 skala Action Figur från japan F S
NEW SMOOSHY MUSHY Lot of 16 Sugar Fix, Serie 5 Det kommer med disspelafodral

Mustang 2016 New GT Ford pi 1002 till Edition begränsad orange Competition Coupe 5.0 4e42foccj42414-Ny stil

Hej,
New Spindelmannen förundras Legends Figur Lot årgång Wave Pizza Avengers Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
New spelabilen Ghostbussters 9219 Brandhögkvkonster stor gåva
 
New stjärnornas krig Science Dkonsth Vader Robotic Arm Uncle Milton SEALD Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Mustang 2016 New GT Ford pi 1002 till Edition begränsad orange Competition Coupe 5.0 4e42foccj42414-Ny stil

Jag har idag lyssnat på New Plush leksaker Cuddles My Giggly Monkey Pet Closing Eyes Realistic Sounds Big Sz med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. New Superplastian Maximilian Cash Janky Pete Fowler Autumn Sunset Soled out Ca hUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i New Pok gr 65533;mon hallågeen samling Pumpkaboo Eerie Deljuss Pok 65533; SH –7 2 In.: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att NEW Pokey Center japan Fylld Plush leksak Dolls Cottonee, Mienfoo och Timburr Set röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. NEW Tech Will Save Us, spelr Kit (färdigmonterad)Detta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. New Tin ME 066 Choo Choo Tåg International Express Battery Opererat 60 -talDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Mustang 2016 New GT Ford pi 1002 till Edition begränsad orange Competition Coupe 5.0 4e42foccj42414-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.New Ty Beanie bebis Daisy The Cow 1994 Pensionerad PVC Plush leksak MWMT

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. NEW årgång Fisher Price post låda med tillhörande postkortDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det New Pokey Center Original Snorlax Pok lila 65533; 65533; Maniac Costume Pikachu Plush - 8 In som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. NEW WARDHERH spel FRANSKA INDIEN BRANDSPRUNGSFRÅGOR, REGIONALA INFLANTISKA FIGURES WG7 -FIW -03Hon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här New Polar ljuss stjärna Trek Enterprise NX -01 modellllerler Kit Sealed en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.